Keurslager Theo Barten

Eigen slachterij

Eigen slachterij

Met een eigen slachterij in Meerkerk en twaalf slagerijen is slagersbedrijf Barten al ruim 100 jaar een echt familiebedrijf. Barten werkt samen met boeren uit de regio en selecteert alleen het beste vee die in vrijheid en rust opgroeit.

 

Dat proeft u aan de sappige biefstuk, malse varkenshaasjes en de runderlapjes. En natuurlijk is het beste geselecteerde vlees de basis voor écht verse maaltijden, huisgemaakte salades en vlug klaar artikelen.   

Worstmakerij

In onze worstmakerij in Meerkerk produceren wij de lekkerste worsten en vleeswaren. Allemaal bereid uit verse grondstoffen en specerijen. De ambachtelijkheid en de smaak van vroeger komen daar absoluut in terug. Alles wat wij maken, doen wij met liefde voor het vak. En dat proeft u.

Hieronder een overzicht van onze eigengemaakte producten:

  • diverse soorten hammen
  • rookworst
  • grillworst
  • boterhamworst
  • gekookte worst
Worstmakerij

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Verstand van lekker eten

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Passie voor het slagersvak
Rookworst Theo Barten met Goud bekroond

Rookworst Theo Barten met Goud bekroond

Keurslager Theo Barten is ook een specialist op het gebied van worst. In de eigen worstmakerij in Werkendam worden heerlijke worsten gemaakt. Niet voor niets werden de rookworsten tijdens een recente keuring van de Vereniging van Keurslagers met goud bekroond. Onze meester worstmakers kunnen gebruik maken van het eigen vlees en verse kruiden. Ze zetten vervolgens al hun kennis en vakmanschap in om de lekkerste worsten te maken. Inderdaad, een gouden combinatie.

Achter de schermen bij onze filialen