Keurslager Theo Barten Werkendam

Over Ons

Mijn naam is Marco Paardekooper en ben bedrijfsleider van Keurslagerij Theo Barten in Ypenburg. En ben werkzaam in het slagersvak vanaf mijn 15de. 

In 2011 ben ik bij Theo Barten gaan werken, gestart in Rotterdam en later in Ridderkerk. En per heden mag ik het roer in Den Haag overnemen.

Elke dag wéér staat het team van Theo Barten Keurslager Ypenburg voor u klaar, om aan elke wens te voldoen. 

Het mooie van het bedrijf is, dat wij een eigen worstmakerij, boerderij en slachthuis hebben en hiermee de consument dagelijks van kersverse producten kunnen voorzien. Het rund en kalfsvlees is afkomstig van onze mesterij en wordt aangeboden onder de merknaam Rivierenlander. Allemaal te controleren van boer tot bord.

Tevens maken wij in de winkel zelf heerlijke verse maaltijden en verse broodjes. En ook leveren wij veel aan bedrijven, zoals buffetten, broodjes en maaltijden. Volledig naar wens van de klant.

Ik zou zeggen kom gewoon langs in de winkel en wij heten u gráág welkom. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Oorkonde 'Lekkerste Bal Gehakt 2017'

Theo Barten Keurslager werd met de beste gehaktbal van den Haag nét niet de beste van Nederland. Het was een leuke, maar ook spannende avond voor de tien finalisten. Uit handen van presentator Tom Egbers en juryvoorzitter en TV-kok Pierre Wind kreeg slager Marco Paardekooper uiteindelijk een beker en een eervolle vermelding voor de behaalde vierde plaats. 'Een topprestatie waar ik erg trots op ben, aldus Marco. En volgend jaar probeer ik die titel alsnog te pakken!'

 

Heropening Theo Barten Ypenburg

Keurslager Theo Barten Ypenburg is compleet verbouwd! Natuurlijk neemt het Rivierenlander vlees hier een prominente plaats in. Het is een puur product uit eigen stal, afkomstig van de boerderij van Theo Barten zelf. 

Maar ook de compleet nieuwe kaasafdeling en de verse kant-en-klaarmaaltijden zijn een belangrijke aanwinst voor de winkel.  

Doe eens makkelijk en probeer bijvoorbeeld onze heerlijke; 

  • nasi of bami
  • overheerlijke zuurkool met rookworst
  • kip stroganoff
  • andijvie stamppot

Kom langs en probeer!

 

Top 10 broodjes

Aanbieding van de week

Keurslager Theo Barten Ypenburg

Oude Kustlijn 97
2496 SK Den Haag
070-3077740

Waar vindt u ons ?

Onze openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten