Keurslager Theo Barten

Over Ons

De bedrijfsleider van Keurslagerij Theo Barten in Ypenburg is Marco Paardekooper. Een zeer ervaren slager, werkzaam in het slagersvak sinds zijn 15e! Marco heeft veel ervaring opgedaan in Rotterdam en Ridderkerk en heeft nu het roer overgomen in Den Haag.

 

Elke dag wéér staat het team van Theo Barten Keurslager Ypenburg voor u klaar, om aan elke wens te voldoen. Dagelijks leveren wij kersverse producten van onze eigen boerderij, slachthuis en worstmakerij. Het rund- en kalfsvlees is afkomstig van onze mesterij en wordt aangeboden onder de merknaam Rivierenlander

 

Tevens maken wij in de winkel zelf heerlijke verse maaltijden en verse broodjes. En ook leveren wij veel aan bedrijven, zoals buffetten, broodjes en maaltijden. Volledig naar wens van de klant.

 

Komy u eens langs in onze winkel: wij heten u gráág welkom. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

 

Oorkonde "Beste gehaktbal"

Theo Barten Keurslager werd met de beste gehaktbal van den Haag nét niet de beste van Nederland. Het was een leuke, maar ook spannende avond voor de tien finalisten. Uit handen van presentator Tom Egbers en juryvoorzitter en TV-kok Pierre Wind kreeg slager Marco Paardekooper uiteindelijk een beker en een eervolle vermelding voor de behaalde vierde plaats. 'Een topprestatie waar ik erg trots op ben, aldus Marco. En volgend jaar probeer ik die titel alsnog te pakken!'

Heropening Theo Barten Ypenburg

Keurslager Theo Barten Ypenburg is compleet verbouwd! Natuurlijk neemt het Rivierenlander vlees hier een prominente plaats in. Het is een puur product uit eigen stal, afkomstig van de boerderij van Theo Barten zelf. 

Maar ook de compleet nieuwe kaasafdeling en de verse kant-en-klaarmaaltijden zijn een belangrijke aanwinst voor de winkel.  

Doe eens makkelijk en probeer bijvoorbeeld onze heerlijke; 

  • nasi of bami
  • overheerlijke zuurkool met rookworst
  • kip stroganoff
  • andijvie stamppot

Kom langs en probeer!

 

Aanbieding van de week