Keurslager Theo Barten

Over Ons

Even voorstellen: bedrijfsleider Robert ‘t Hart
Robert ‘t Hart is al 25 jaar bedrijfsleider van de Theo Barten Keurslager in Ridderkerk. Dat doet hij vandaag de dag nog met net zoveel energie en plezier als toen hij begon. Zijn droomberoep is hem dan ook met de paplepel ingegoten: “mijn vader was slager, en ik weet al vanaf mijn vijfde jaar dat ik hem wilde opvolgen.” 

Geweldig mooi bedrijf
De slagerij in Ridderkerk heeft verschillende eigenaren gehad. Over zijn huidige werkgever Theo Barten is ‘t Hart dik tevreden. “Ik werk voor een geweldig mooi bedrijf. De cirkel is bij ons rond: het vlees kan van boer tot bord worden getraceerd. Op zo’n bedrijf moet je zuinig zijn. Ik werk dan ook in deze winkel alsof het mijn eigen zaak is.” 

Over Ons

Personeel als steunpilaren
Van zijn zestien personeelsleden verwacht ‘t Hart dezelfde toewijding. “De medewerkers zijn de steunpilaren van dit bedrijf, zij moeten de klanten een fijn gevoel geven. Als de klanten met een lach op hun gezicht de winkel verlaten, komen ze weer terug. Ik vind het daarom heel belangrijk dat mijn personeel het goed doet. Ik ben niet alleen slager, maar ook manager”.

Toegewijde slagers
‘t Hart wordt gesteund in deze taak door assistent-bedrijfsleider Dieter de Jager: zijn linker- en rechterhand. Samen met hun personeel zorgen deze twee toegewijde en enthousiaste slagers ervoor dat deze goedlopende winkel in Ridderkerk goed blijft lopen. Het Rivierenlander Rundvlees kan deze succesformule alleen nog maar verder versterken.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

De Winkel

De Winkel

Onze vestiging in Ridderkerk is een ambachtelijke slagerij en levert vlees van de beste kwaliteit en heeft een breed assortiment. Met name de biefstuk, roze kalfsvlees, maaltijden, grillproducten, onze vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij zijn de toppers in ons assortiment.

Wij bieden u veel gemak en gemaksproducten. Onze vestiging is samen gevestigd bij de bakker en de groentenboer!

Zoekt u iets op het gebied van partyservice, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een zeer ruime keuze en daarmee wordt uw feest een geslaagd feest!

Kom kennis maken met onze passie en geniet!

Aanbieding van de week