Keurslager Theo Barten

Welkom!

Graag ontvangen wij u in onze reeds vernieuwde Keurslagerij gevestigd in winkelcentrum Keizerswaard tegenover de Albert-Heijn.

Wij bieden dagelijks verse regionale producten welke op een ambachtelijke wijze zijn geproduceerd en/of bereid.

Het rund- en kalfsvlees is afkomstig van onze mesterij en wordt aangeboden onder de merknaam Rivierenlander. Graag verwijzen wij u naar de website Rivierenlander voor uitgebreide informatie over dit unieke rundvlees. 

Het varkens- en lamsvlees is eveneens afkomstig uit deze regio en zijn afkomstig uit eigen stallen en worden met veel zorg en respect verzorgd.

Over Ons

De vleeswaren komen voor het grootste deel uit onze eigen ambachtelijke Worstmakerij waar een team van ambachtslieden dagelijks de mooiste producten produceren, ontwikkelen en optimaliseren.

Het assortiment maaltijden, salades en snacks zijn eveneens voor het grootste deel afkomstig uit eigen keuken. Het assortiment is divers en gevarieerd van culinair niveau. Kortom een aanrader als u op zoek bent naar gemak met smaak.

Het huidige concept is in ontwikkeling en uitbreiding. Nieuwsgierig? Volg deze ontwikkelingen op de website of Facebook.

Vers belegde Broodjes

Per heden kunt u bij ons ook terecht voor vers belegde broodjes. Mocht het zo zijn dat u liever een andere samenstelling wenst, vraag het één van onze medewerkers.

Onze broodjes zijn tenslotte naar uw keuze te beleggen. Wij helpen u graag! 

Aanbieding van de week