Keurslager Theo Barten Werkendam

Onze grillproducten zijn befaamd omdat we deze zelf marineren en grillen. Het assortiment bestaat uit vers gegrilde kippenpoten, borrelpootjes, spareribs en grillworst uit eigen worstmakerij. Ze worden allen middels een geheim recept gemarineerd en voor u gegrild. 

Wilt u lekker barbecueëngourmetten of fonduen dan bent u bij ons op het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment wat u nergens anders aantreft. U kunt een keuze maken uit diverse samengestelde pakketten of zelf uw schotel samenstellen.

Tevens verzorgen wij uw barbecue bij u thuis of op locatie. Daarbij kunt u eventueel een personeelslid huren die het vlees bakt voor u.

U kunt ook voor salades bij ons terecht. Vraagt u in de winkel of kijk op de website naar de mogelijkheden. Deze salades worden netjes opgemaakt en op een schaal verpakt. De salades zijn een lust voor het oog en zullen zeker in de smaak vallen bij u en/of uw visite. 

Ons assortiment kant en klaar producten is zeer uitgebreid en is wisselend per week. Elke twee weken hebben we een special die verrassend van smaak is. Onze medewerkers kunnen u een goed advies geven wat betreft bereidingstijden en combinaties voor de maaltijd die u wilt bereiden. 

Heeft u trek in iets lekkers? Dan is er een ruime keuze uit het snackmeubel. Hier vind u verschillende snacks die makkelijk en snel te bereiden zijn. Er is altijd wat van uw gading bij! 

Voorts hebben we een fijn assortiment vleeswaren dat deels uit eigen worstmakerij komt. Hier wordt met een vakkundig team uw vleeswaren bereid. 

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina hieronder:

Kortom Keurslagerij Theo Barten in Blijdorp is zeker een bezoekje waard. We zien u graag in onze eetwinkel.

U bent van harte welkom!!! Volg ons ook op Facebook.

Keurslager Theo Barten Blijdorp

Statenweg 109A
3039HJ Rotterdam
0104664202

Waar vindt u ons ?

Onze openingstijden

maandag 08:00 - 18:30
dinsdag 08:00 - 18:30
woensdag 08:00 - 18:30
donderdag 08:00 - 18:30
vrijdag 08:00 - 18:30
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten