Keurslager Theo Barten

Welkom!

Onze grillproducten zijn befaamd omdat we deze zelf marineren en grillen. Het assortiment bestaat uit vers gegrilde kippenpoten, borrelpootjes, spareribs en grillworst uit eigen worstmakerij. Ze worden allen middels een geheim recept gemarineerd en voor u gegrild. 

 

Wilt u lekker barbecueëngourmetten of fonduen dan bent u bij ons op het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment wat u nergens anders aantreft. U kunt een keuze maken uit diverse samengestelde pakketten of zelf uw schotel samenstellen. Tevens verzorgen wij uw barbecue bij u thuis of op locatie, indien gewenst zelfs met een echte grillmaster, die het vlees voor u bereidt.

 

U kunt ook voor salades bij ons terecht. Deze salades worden netjes opgemaakt en op een schaal verpakt. De salades zijn een lust voor het oog en zullen zeker in de smaak vallen bij u en/of uw visite. Vraagt u in de winkel of kijk op de website naar de mogelijkheden.

Ons assortiment kant-en-klaar producten is zeer uitgebreid en wisselt per week. Elke twee weken hebben we ook een special, die verrassend van smaak is. Onze medewerkers kunnen u een goed advies geven wat betreft bereidingstijden en combinaties voor de maaltijd die u wilt bereiden. 

 

Heeft u trek in iets lekkers? Dan is er een ruime keuze uit het snackmeubel. Hier vindt u verschillende snacks die makkelijk en snel te bereiden zijn. Er is altijd wat van uw gading bij! 

 

Tevens hebben we een fijn en uitgebreid assortiment vleeswaren dat deels uit onze eigen worstmakerij komt. Hier worden met een vakkundig team uw vleeswaren bereid. 

 

Kortom, Keurslagerij Theo Barten in Blijdorp is zeker een bezoekje waard. We zien u graag in onze eetwinkel.

 

U bent van harte welkom!!! Volg ons ook op Facebook.

Aanbieding van de week