Keurslager Theo Barten

Over Ons

Keurslagerij Theo Barten in Almkerk is niet zomaar een slagerij,het is een zaak waar iedereen die van gezond en lekker eten houdt zich helemaal thuis voelt. Slager Dennis en zijn team doen elke dag hun best om de klanten dagelijks te voorzien van verse producten.

Dennis is de jongste slager uit de Theo Barten Groep. Desondanks zijn jonge leeftijd zit hij al veertien jaar in het slagersvak. Via een stage is hij in het vak gerold. In de drie jaar tijd dat Dennis voor Theo Barten werkt, is hij vooral een vliegende keep geweest. Op verschillende filialen maakte hij zijn uren en heeft hij bij alle vakslagers, die bij Theo Barten werkzaam zijn, meegedraaid. Ook deed hij nog eens ervaring op in de worstmakerij en het slachthuis. Inmiddels voor hem ook een bekend terrein. Al is volgens Dennis, ‘’geen slagerij hetzelfde’’! Het heeft hem veel ideeën gebracht en een hoop ervaring rijker gemaakt. Wanneer Dennis in de winkel is, is hij altijd bezig met zijn producten en maakt hij zo nu en dan een gezellig praatje met de klant.

En niet te vergeten zijn team, het team waar hij mee werkt is altijd opgewekt en gemotiveerd. 

Vanuit de winkel in Almkerk wordt ook Rivierenlander Vlees verkocht. De eerlijke en ouderwetse  producten van het Rivierenlander Vlees, het is een puur product uit eigen stal, afkomstig van de boerderij van Theo Barten zelf. Het varkens vlees is afkomstig van de boeren uit eigen regio.

Tevens heeft Theo Barten, behalve zijn eigen winkels, worstmakerij en boerderij ook nog eens een eigen slachtplaats waar al het vlees geslacht word. Uiteindelijk wordt alles dus gecontroleerd van boer tot bord. 

De meester worstmakers
Vanuit eigen worstmakerij, gevestigd in Meerkerk, is er een keur aan worsten en vleeswaren die dagelijks worden gemaakt door meesters worstmaker, Gert Terlouw en zijn vakteam.

Onze meester worstmaker beschikt het vakmanschap. En al wat zij produceren doen zij met liefde voor het vak. En dat proeft U!  

Ons enthousiaste team heet u van harte welkom in onze winkel. Volg ons ook op Facebook!

De lekkerste Spareribs

De allerbeste spareribs van Het Land van Heusden en Altena! Op maandag 27 juni jl. werd het personeel van Keurslager Theo Barten door de KNS in het zonnetje gezet. Slager Dennis en zijn team gingen met de beker en een oorkonde naar huis. Kom dus naar Theo Barten in Almkerk voor de allerlekkerste spareribs.

De lekkerste Spareribs

Een greep uit ons assortiment

Aanbieding van de week