Keurslager Theo Barten Werkendam

De Meat & Meals keuken is in drie van onze slagerijen geopend. Ze is te vinden in ons filiaal te Ridderkerk, Den Haag en Rotterdam (Statenweg) . In de Meat & Meals toonbank in onze winkel kunt u in vier stappen gemakkelijk uw maaltijd samenstellen. In drukke tijden speelt dit eigentijdse concept in op uw wensen, want niet iedereen heeft altijd tijd of gelegenheid om een maaltijd te bereiden.

De maaltijden zijn dagelijks koud af te halen in de slagerij en gemakkelijk op te warmen in de magnetron. De maaltijden worden dagvers bereid in de keuken van onze slagerij en verschillen wat dat betreft niets van een zelf gekookte maaltijd.

 

Maaltijd in vier stappen

Meat & Meals  maaltijden bieden voor ieder wat wils, omdat de maaltijden helemaal zelf samen te stellen zijn. In vier gemakkelijke stappen kiest u een portiegrootte, een thema (Hollands, Italiaans of Oosters) en combineert u de bijbehorende gerechten. U kunt uw maaltijd daarna helemaal compleet maken met een bakje rauwkost of een toetje.

Dailymeals, warme dagmaaltijden

Naast de dagelijkse maaltijden die u koud mee kunt nemen bieden we ook Dailymeals. Dit is een dagelijkse maaltijdsuggestie die warm of koud af te halen is.  Ideaal voor mensen die na hun werk geen tijd hebben om te koken óf niet beschikken over een magnetron. Vraag in de winkel naar de maandfolder, hierin staat per dag welke maaltijd er aangeboden wordt.

Kijk voor meer informatie op: www.meatenmeals.nl