Keurslager Theo Barten Werkendam

Rivierenlander kalfsvlees

Het Nederlandse kalfsvlees is erg mals en zacht van smaak. Het is een zeer geliefd vleesproduct. Ons Rivierenlander kalfsvlees is ook in onze Keurslagerij zeer populair.

 

Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het heeft een bepaalde frisheid, die je ook wel bij lamsvlees proeft. De smaak is nog niet zo vol als bij volwassen runderen of schapen, maar wel duidelijk aanwezig.

 

Kalveren hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week, zorg en aandacht nodig. Hun gezondheid wordt streng gecontroleerd en ze hebben voldoende leefruimte , zoals afgesproken binnen de sector. Als u voor Rivierenlander kalfsvlees kiest bent u verzekerd van topkwaliteit vlees door uitgebalanceerd voer, intensieve zorg, veel vrijheid: u proeft het verschil!

 

Ons assortiment kalfsvlees:

  • kalfskarbonade
  • kalfsentrecôte
  • kalfsfricandeau
  • kalfsoester
  • kalfsschnizel