Theo Barten, keurslager

Over Ons

Sinds twee jaar Jeroen Bos bedrijfsleider van keurslager Theo Barten in Werkendam.
Slagerij Theo Barten was voorheen in handen van de bekende familie Sas. Een begrip in de wijde omgeving. Van generatie op generatie werd de slagerij doorgegeven en leverde ook veel aan de scheepvaart.
Daarna werd de Slagerij overgenomen door de huidige eigenaar Theo Barten. Deze slagerij is destijds geheel gemoderniseerd in 2003 en in de zomer van 2017 is de winkel verhuisd naar een geheel nieuw pand, aan de Hoogstraat 83B.
Wij beseffen dat, ook al heb je een zo modern mogelijk ingerichte winkel, de kennis en het vakmanschap het allerbelangrijkst blijft.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel. Volg ons ook op Facebook!

Worstmakerij

De worstmakerij van Theo Barten is een verhaal apart. Hier worden ook diverse gekookte soorten worst gemaakt, allerlei soorten ham, rosbief en gegrilde vleeswaren zoals gebraden en gegrild gehakt. Alles vers en ambachtelijk bereid volgens eigen recepturen”.

 

Werkendammertjes

De rookworsten vielen vorig jaar in de prijzen bij een keuring van de Vereniging Van Keurslagers; zowel de runderrookworst, de grove én de fijne rookworst. “Vooral in de winter vliegen ze over de toonbank”, weet men. “Maar rookworst is eigenlijk het hele jaar lekker. Dat geldt ook voor onze specialiteit: Werkendammertjes, gedroogde rookworstjes”.

Rivierenlander

In de slagerij werken 10 mensen. Dat is geen overbodige luxe want de winkel is zes dagen van de week open (behalve zondag). Het Rivierenlander Rundvlees dat sinds kort wordt verkocht biedt de klant nog meer keuze. Lekker vlees om mee te werken, smaak en kleur hiervan is én blijft goed. Het komt van prima vleeskoeien uit de streek. Onze tip: neem de proef op de som en rij er gerust even voor om, naar Werkendam!

Neem ook eens een kijkje op onze Rivierenlander site.

Aanbieding van de week

Theo Barten, keurslager

Hoogstraat 83 b
4251 CJ Werkendam
0183501427

Waar vindt u ons ?

Onze openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten