Theo Barten, keurslager

Over Ons

Eric-Jan Kruijs is de jongste chefslager binnen ons bedrijf. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij de kennis en creativiteit in huis. En leidt hij de slagerij van Theo Barten, in Arkel

Hoewel hij niet uit een slagersfamilie komt, is duidelijk zichtbaar dat hij de passie, voor zijn vak, in zicht heeft. Door zijn opleidingen aan het SVO heeft hij zich goed weten te ontwikkelen.

Met zijn ervaring in de supermarkt en ambachtelijke slagerij is Eric-Jan sinds 2015 Theo Barten werkzaam. Hij vindt het erg bijzonder en een geweldige uitdaging om op deze jonge leeftijd chefslager te mogen worden.

Arkel is tevens zijn geboortedorp, wat het extra leuk maakt om een slagerij in eigen dorp te mogen runnen.

Theo Barten heeft zijn eigen runderen en wordt aangeboden onder de naam ‘Rivierenlander’.

Zowel het vleesveebedrijf en de slachterij zijn gevestigd in Meerkerk. Doordat hij alles in eigen hand heeft, kan hij de kwaliteit van het vlees garanderen. Het is een zeer kwalitatief en smaakvol stuk vlees. Je proeft het verschil!

Het enthousiaste team heet u van harte welkom in onze winkel. Volg ons ook op Facebook!

Aanbieding van de week

Theo Barten, keurslager

Dr. H. de Vriesplein 4
4241 BW Arkel
0183745293

Waar vindt u ons ?

Onze openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten