Theo Barten, keurslager

Zacht van structuur

Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het heeft een bepaalde frisheid, die je ook wel bij lamsvlees proeft. De smaak is nog niet zo vol als bij volwassen runderen of schapen, maar wel duidelijk aanwezig. En dat in combinatie met een heel malse structuur. 

Kalfsvlees

Het Nederlandse kalfsvlees is erg mals en daarom een gewild vleesproduct. Ons Rivierenlander kalfsvlees is ook in onze Keurslagerij zeer populair.  Kalveren houden vraagt heel veel aandacht 24 uur per dag, 7 dagen per week, besteden de kalverhouders zorg aan de dieren. De gezondheid wordt streng in de gaten gehouden en de leefruimte voldoet aan de afgesproken regelgeving binnen de sector. Als u voor Rivierenlander kalfsvlees kiest bent u verzekerd van top kwaliteit vlees door: uitgebalanceerd voer, intensieve zorg, veel vrijheid, en dat proeft u!!

Ons assortiment kalfsvlees:

  • kalfskarbonade
  • kalfsentrecote
  • kalfsfricandeau
  • kalfsoester
  • kalfsschnizel