Theo Barten, keurslager

Leuk u ook eens in onze digitale winkel te ontmoeten. U vindt hier alle informatie over onze Keurslagerij, waaronder onze 'wekelijkse aanbiedingen per filiaal' en de vele ambachtelijke producten die wij zelf nog maken. Noem ons maar lekker ouderwets, of liever gezegd ouderwets lekker!

Zowel in onze winkels als hier op onze website kun je iets meer van ons verwachten. In onze winkels kun je terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Op deze site geven we je een ‘kijkje in onze keuken’ en maak je kennis met onze passie voor het slagersvak. Je zal zien dat we altijd iets meer te bieden hebben

Wilt u iets vragen of bestellen? Neem dan contact met ons op en klik hieronder.

Kerst bestellijst

Zeker weten dat u in huis heeft wat u wilt klaarmaken of eten? Bestel dan tijdig uw vlees, wild, salade, gourmetschotel of hapjespan. Neem het bestelformulier mee in de winkel of download hem hier.

Barbecue

Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten met een barbecue binnen handbereik? Als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu.

Meat & Meals

De Meat & Meals keuken nu ook in twéé van onze slagerijen geopend, te vinden in ons filiaal te Ridderkerk en Rotterdam. Ons uitgebreide assortiment biedt u een keur aan mogelijkheden voor het snel en aanvoudig samenstellen van een heerlijke maaltijd, met dagverse en gezonde ingrediënten. En wel voor een altijd betaalbare prijs! In drukke tijden speelt dit eigentijdse concept in op uw wensen.

Gourmet

Gezellig een avondje gourmetten. Als het vlees dan ook nog van uw eigen Keurslager Theo Barten is, zijn alle ingrediënten voor een geslaagde avond aanwezig.

Worstmakerij

In onze worstmakerij in Werkendam produceren wij de lekkerste worsten en vleeswaren. Allemaal bereid uit verse grondstoffen en specerijen. De ambachtelijkheid en de smaak van vroeger komen daar absoluut in terug. Alles wat wij maken, doen wij met liefde voor het vak. En dat proeft u.

Vleesveebedrijf

Theo Barten heeft in Meerkerk zijn eigen boerderij met rundvee, maar ook een eigen slachterij. Daardoor ontstaat een gesloten kern en kan het vlees gedurende het hele traject gecontroleerd worden. Het wordt vervolgens verkocht onder Rivierenlander weidevlees. "Onze klanten weten wat ze eten''.

"Dat geldt niet alleen voor het rundvlees, maar ook voor het varkens- en kippenvlees. We kunnen topkwaliteit leveren, omdat de dieren een goed leven leiden op de boerderij en alleen maar natuurlijk voer eten. Dit houdt ze gezond en dat proef je zonder meer terug in de smaak van ons vlees.'' 

Rivierenlander rundvlees

Rivierenlander is kwaliteitsvlees van runderen uit de regio Rivierenlanden. Het gebied tussen de rivieren de Waal en de Lek wordt al eeuwenlang bewoond en bewerkt, in alle rust en schoonheid. In deze rustieke en vertrouwde omgeving kan kwaliteit uitstekend gedijen.

Voor meer informatie ga naar de website van Rivierenlander rundvlees.

Recept van de week

Hamlappen met appelstroopjus

Hoofdgerecht
Varken
Vlees
4 personen
Makkelijk
20-40 minuten
Bakken
Nederlands

Special van de week

Vanaf: 11 dec. 2017
tot: 23 dec. 2017

Vitello champignon

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
325

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf.